top of page

Opruimen kost minder tijd dan zoeken!

Een opgeruimd huis betekent niet dat alles altijd spik en span moet zijn. Een opgeruimd huis is een huis dat jou rust en ruimte geeft en dat is ook mogelijk voor jou! Het is tijd om dit nu echt te gaan realiseren.

Voor je gevoel ben je continue aan het opruimen, maar toch blijft het rommelig. Je blijft stapels verplaatsen en kasten opnieuw indelen, zonder blijvend resultaat. Opruimen met een blijvend resultaat begint met sorteren en selecteren. En wat daarna overblijft, een vaste plek geven. Het gaat om het aanbrengen van structuur, zodat je het daarna makkelijk zelf kunt bijhouden.

Waar kan ik je concreet bij helpen?

KLEDING

Overzichtelijk opbergen van kleding. We halen alle kleding uit de kast en maken een selectie. De kleding die je wil houden gaat daarna mooi en overzichtelijk in je kledingkast. Ik weet zeker dat ook jij te veel hebt. Samen nemen we makkelijker een beslissing. Overzicht gaat je een besparing opleveren en het opbergen volgens een nieuw systeem maakt het makkelijk netjes te houden.

ORGANISEREN

Organiseren van spullen en ruimtes. Samen organiseren we een plek in je huis. Bij echt opruimen horen keuzes maken en ontspullen. Hier kan ik je goed mee helpen, samen werkt dat veel beter. Daarna maken we een eenvoudig systeem, zodat alles in huis een vaste plek krijgt en je het zelf makkelijk kunt bijhouden. Van steeds opruimen naar een blijvend opgeruimd systeem.

VERHUIZEN

Hulp bij verhuizen. Een verhuizing is het moment om op te ruimen, zodat je nieuwe huis meteen een fijne plek wordt om te wonen. Er komt veel op je af en je wil niet altijd een beroep doen op je kinderen of vrienden. Of je ouders gaan verhuizen en je ziet veel van de werkzaamheden op jouw schouders terechtkomen. Ik kan helpen met selecteren en inpakken, verkopen van overbodige spullen of uitpakken en goed indelen van je nieuwe woning.

RE-USE

Verkoop online je spullen. Een van de leuke dingen van opruimen is het ontspullen. Dit maakt je kast, ruimte, huis en dus je hoofd leeg. De spullen waar je afstand van wilt doen kun je geven aan iemand, te koop zetten of naar de kringloop! Met het te koop zetten van spullen heb ik veel ervaring en ik kan je daar advies over geven. Zo levert het opruimen meteen iets op, mooi verdienmodel! 

opgeruimdstaatnetjesbylilian
bottom of page