top of page

Ik ben Lilian

en ik wil jou blij maken

met mijn talent:

opruimen!

opgeruimdstaatnetjesbylilian, opruimcoach, professional organizer

Opgeruimd! staat netjes

Omdat ik plezier heb in opruimen, ben ik opgeruimdstaatnetjesbylilian gestart, mijn eigen bedrijf. Ik ben nu opruimcoach (ik heb niet zoveel met de term coach, maar deze wordt wel veel gebruikt, vandaar), professional organizer of -zoals ik mezelf liever noem- een aanpakker die hulp biedt bij het opruimen van je huis. Een ruimte of een kast waarin het eerst een bende was en die er, nadat ik hem onderhanden heb genomen, opgeruimd en netjes uitziet: daar word ik vrolijk van!

 

Mijn enthousiasme voor opruimen, mijn gestructureerde manier van werken, mijn inzicht in hoe het anders kan en mijn resultaatgerichtheid komen hierbij goed van pas. Je hoeft er bij mij niet bang voor te zijn dat ik schrik van rommel. Je hoeft je echt niet te schamen, want ik ben gewoon Lilian en ik heb écht al van alles gezien.....

Ik heb al heel wat opruimprojecten aangepakt, maar ik ben altijd toe aan nog meer uitdagingen! Dus kom maar op met jouw rommel!

Meer over mij

Na mijn HBO opleiding Facility Management heb ik 15 jaar gewerkt bij een groot bekend uitzendbureau en vervolgens bij een architectenbureau & designwinkel.  Deze ervaringen hebben mij gebracht dat ik oog heb voor detail, orde & een stijlvolle inrichting, iets wat goed van pas komt bij mijn talent opruimen. 

Sinds enkele jaren ondersteun ik een virtual assistent vanuit thuis, pas ik één dag per week op bij mijn neefjes en nichtje en ik doe vrijwilligerswerk als clubhuis coördinator bij de hockeyclub van mijn 3 dochters. In al deze bezigheden heb ik mijn talent voor opruimen, ontspullen en structureren steeds ingezet maar ook hard nodig gehad!

Ik werk graag samen met:

petra janssen architect
contentmetilse
opruimenlimburg

opruimeninlimburg

opgeruimdstaatnetjesbylilian
bottom of page