top of page

De krant gehaald!

unnamed.jpg

Ontspullen en opruimen in huis. Op dit moment is er veel aandacht voor. In ons hectische dagelijkse bestaan, zorgt een geordend huis voor de nodige rust. De Limburger wijdde er een artikel aan in de L-Magazine uitgave van 18 september 2021.

Super leuk dat ik werd benaderd om mijn verhaal te doen. Nóg leuker dat ook twee van mijn klanten aan het woord zijn en hun ervaring delen. Wil je het artikel lezen? Dat kan via onderstaande button. 

Op de radio....

3.jpg

L1 Radio benaderde me met de vraag of ze mij mochten interviewen voor hun rubriek Route Regio. Te gek! Natúúrlijk zei ik 'ja'. Benieuwd naar het resultaat? Hieronder lees je de korte tekstuele samenvatting van Route Regio. En via de button onderaan, kun je het hele interview beluisteren. 

Lilian, de opruimcoach!

Uitpuilende wasmanden, bureaus vol papieren of kasten waarvan je snel de deuren dicht moet gooien voordat er iets uitvalt: een huis netjes houden is niet makkelijk. Telkens weer probeer je een nieuw systeem maar blijvend opgeruimd zijn lukt niet.

Gelukkig is er een nieuwe trend: opruimcoaches. Iemand komt bij jou thuis langs om een begin te maken aan een opgeruimd huis. Samen dingen sorteren en daarna dat vooral zelf volhouden natuurlijk.

Al moeten we in Limburg nog een beetje wennen aan de trend, dat merkt ook Lilian Keijbets uit Heerlen. Zij startte een half jaar geleden haar bedrijf.

GARAGE

bottom of page