top of page

Op TV!

help mijn man is klusser lilian opruimcoach

Help mijn man is klusser op RTL4

Super leuk dat ik werd gevraagd om mee te doen met dit programma! Naast een verbouwing hadden deze kandidaten ook opruimhulp nodig. Met deze lieve kandidaten de opruimklus geklaard.

Het was gewoon een bijzondere en leuke ervaring om met camera en geluidsmensen en natuurlijk met johnwilliams te mogen werken.

Als je het leuk vindt om terug te kijken help mijn man is klusser, dan klik op onderstaande zwarte balk. Ik ben 2 keer te zien in het programma, in minuut 45 en in minuut 58 bij de terugkomdag. (als je nog geen RTL account hebt kun je toch makkelijk een account aanmaken, gaat snel).

De krant gehaald!

Ontspullen en opruimen in huis. Op dit moment is er veel aandacht voor. In ons hectische dagelijkse bestaan, zorgt een geordend huis voor de nodige rust. De Limburger wijdde er een artikel aan in de L-Magazine uitgave van 18 september 2021.

Super leuk dat ik werd benaderd om mijn verhaal te doen. Nóg leuker dat ook twee van mijn klanten aan het woord zijn en hun ervaring delen. Wil je het artikel lezen? Dat kan via onderstaande button. 

de limburger

Op de radio....

opruimen is rust in je hoofd

L1 Radio benaderde me met de vraag of ze mij mochten interviewen voor hun rubriek Route Regio. Te gek! Natúúrlijk zei ik 'ja'. Benieuwd naar het resultaat? Hieronder lees je de korte tekstuele samenvatting van Route Regio. En via de button onderaan, kun je het hele interview beluisteren. 

Lilian, de opruimcoach!

Uitpuilende wasmanden, bureaus vol papieren of kasten waarvan je snel de deuren dicht moet gooien voordat er iets uitvalt: een huis netjes houden is niet makkelijk. Telkens weer probeer je een nieuw systeem maar blijvend opgeruimd zijn lukt niet.

Gelukkig is er een nieuwe trend: opruimcoaches. Iemand komt bij jou thuis langs om een begin te maken aan een opgeruimd huis. Samen dingen sorteren en daarna dat vooral zelf volhouden natuurlijk.

Al moeten we in Limburg nog een beetje wennen aan de trend, dat merkt ook Lilian Keijbets uit Heerlen. Zij startte een half jaar geleden haar bedrijf.

opgeruimdstaatnetjesbylilian

GARAGE

bottom of page